Croatia

UK

Italy

Lokacija - Poliklinika

Lokacija - Dentalni rentgen

HealthCard

ENDORET® PRGF®


Kirurgija 4PRGF-Endoret (plasma rich in growth factor-endogeneus regenerative technology) je jedna od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu sa kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprta je sa više od 70 znanstvenih radova – više od bilo koje druge PRP procedure te nam je danas dostupna i u estetskoj medicini i dermatologiji.

PRGF Endoret je 100% autologni tretman koji se je prvi pojavio na tržištu što znači da neće doći do neželjenih reakcija jer se u postupku ne koriste strane tvari, a to znači da je 100% sigurno. Čak, niti u jednom tretmanu u posljednjih 15 godina nije došlo do neželjenih učinaka.Bti logo

Postoji razlog zašto najbolji nogometni klubovi i sportske zvijezde, košarkaši i tenisači, koriste upravo PRGF-Endoret tehnologiju u aplikacijama kao što su ozljede koljena i ligamenata. Naša plazma sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Kada god nam se dogodi ozljeda naše tijelo upućuje proteine u to područje i stimulira proces koji pomaže u obnovi tih oštećenih tkiva. Isti proces se može primijeniti i na kožu jer ovakav tretman može pomoći u regeneraciji kože i smanjenju bora dodajući pravi kolagen i polako otpuštajući nutriente i proteine u kožu te zbog toga smanjivati vrijeme starenja kože, a istovremeno popravljati već učinjenu štetu.

7

PRGF-Endoret ne uključuje leukocite koji uzrokuju upalu. Možda ste čitali o poznatim osobama koje su se podvrgnule proceduri tzv Vampire facelift gdje se koriste leukociti tako da dolazi do inflamatorne reakcije. Ovo nije Vampire facelift. PRGF-Endoret ima Europski CE certifikat te Američki FDA Approval.

restylane 2

U cjelokupnom procesu starenja, starenje kože nije izolirani proces, već je dio generalnog procesa koji uključuje sve organe i sisteme organa. No međutim, važnost našeg vanjskog izgleda sve više raste. Ova rastuća svijest o estetici znači i porast interesa za razvojem novih proizvoda koji nam omogućavaju poboljšati izgled kože. Ideja korištenja PRGF Endoret tehnologije za tretman facijalnog antiageinga je rezultat mnogih osnovnih i kliničkih zapažanja koja su povezana sa iznimnim učincima nakon aplikacije u tkivo.

Kapacitet PRGF-Endoret-a za aktiviranjem regeneracije tkiva se može suprotstaviti degenerativnim promjenama koje se pojavljuju u koži nakon tridesete godine života.